Teljes árú részvételi díj: 79 000 Ft + áfa / fő

Csoportos kedvezmény (3 főtől): 69 000 Ft + áfa / főAJÁNDÉK fél éves Üzlet és Pszichológia magazin előfizetés

minden résztvevő számára!


Amennyiben Ön éjszakára szobafoglalást szeretne igénybe venni, a szálloda a  konferencia résztvevői számára 15% kedvezményt biztosít a mindenkori szobaárból, mely telítettségtől függően változhat. Ebben az esetben a foglalás egyénileg intézendő, aktuális árak és további információk a szálloda honlapján elérhetőek.


A konferencia programját folyamatosan frissítjük, a programváltozás jogát fenntartjuk. A rendezvényre való regisztráció a részvételi díj elfogadásának és megrendelésnek minősül, a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjról számlát postázunk ki a megadott címre, 8 napos fizetési határidővel. Az étel és ital közvetített szolgáltatás. A rendezvény teljes időtartama alatt kép- és videófelvételek készülnek.

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Professional Publishing Hungary Kft. mint adatkezelő adatkezelési nyilvántartási száma: NAIH-50057/2012., a regisztrációnál megadott személyes adataimat és a pályázathoz használt személyes jellegű információimat (név, e-mail cím, telefonszám) nyilvántartásba vegye és közvetlen üzletszerzés, továbbá a jelen konferencia lebonyolítása és dokumentálása céljára kezelje. A Professional Publishing Hungary Kft. kötelezettséget vállal arra, hogy a személyes adatokat a hatályos jogszabályi rendelkezések betartásával kezeli. A regisztrációnál megadott személyes adatok helyesbítése, törlése vagy ingyenes tájékoztatás a marketing@pphmedia.hu e-mail címen kérhető.